QUESTIONS AND ANSWERS

-Hej, jag skulle vilja veta var du bor du och varför skriver du på engelska i bloggen? Jag är också lite nyfiken på vad du pluggar för något? Kram!

Hej! Jag bor i Stockholm och har valt att skriva på engelska är för att många som läser min blogg är engelsktalande och dem flesta svenskar förstår engelska bra. Det blir så mycket översättande annars. Just nu läser jag ett basår i Naturvetenskap. xx

– Hejsan! vad gillar du att göra på fritiden? har du något tips för finare hy/felfri hy? på dina bilder har du väldigt fin hy!

Hej! Antar att du menar när jag inte är med min son? Då gillar jag att umgås med vänner, äta goda middagar och sy/designa kläder. Som student och mamma till liten har jag inte så mycket fritid, därför passar jag på att njuta lite extra när jag får chansen! Va roligt att du tycker att min hy är fin. Jag har *peppar peppar* alltid haft helt ok hy i ansiktet men jag gör inget speciellt, använder en ögonkräm från Clinique, sminkar mig sällan och tvättar ansiktet med vatten! Jag tror att huden måste få andas. Dessutom tror jag att det kan vara bra att investera pengar i produkter som passar just din hudtyp! xx

– Hey, i really enjoy reading your blog 🙂 just wondering, what hobbies do you have? i really need som inspiration to start doing something fun :)” Thanks 🙂

Hello! That makes me really happy! Some of my hobbies are sewing/designing clothes (a pretty expensive hobby), I also enjoy trying out different restaurants. And before I had children I use to take dance classes 4-5 times a week and loved it – still do! xx

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha question: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.